// always1trendy.blogspot.com ALWAYS TRENDY: KAD KAŽEM PUTOVANJA MISLIM NA PUTNIČKU KUĆU

4/27/2018

KAD KAŽEM PUTOVANJA MISLIM NA PUTNIČKU KUĆU

Po cenu da putujem i vidim željeno i nepoznato apsolutno sam u stanju da previdim komfor. Baldahin i crnce s peruškama, Rudolfa Valentina pride, sanjam samo u Sahari, al' stvarno su mi šanse da zalutam u pustinju ravne rezevraciji za Mars u 2037-oj.
Komotno spavam i na terasi, ako je u pitanju Havana, Barselona ili Lisabon.
Za mene najidealnija šansa da igde otputujem jeste Putnička kuća i sad ću vam objasniti šta je to.


Otkako sam otkrila Klub putnika, nekako mi je laknulo. Samo saznanje da postoji mogućnost...znate, biće - jednom, kad tad.

Sve korisne stvari vezane za putovanja na jednom mestu, uputstva, objašnjenja, besplatni vodiči, iskustva, slikovite reportaže, preporuke destinacija, cene, i više od toga - na forumu, možete naći na sajtu www.klubputnika.org.
Posebno ga preporučujem mladima, koji za male pare ili uštedjeni džeparac žele da prodju sveta, upoznaju druge ljude i običaje, nauče jezik.
Od 2012.godine Klub putnika zahvaljući donacijama, koje su, u ovoj organizaciji, naravno, trasparentne, tokom letnje sezone zakupljuje stan u nekom od svetskih gradova, za koji se za odredjeni period možete prijaviti i besplatan vam je smeštaj. Tog leta bio je aktuelan Istanbul, a pored smeštaja bilo je i uslova za pripremanje hrane, što znači da su troškovi ove avanture bili izvodljivi s minimumom inače planiranog iznosa.
Naredne, 2013-e godine putnička kuća je bila u iznajmljenom stanu u  andaluzijskom gradu Granada na jugu Španije; 2014-e u prestonici Gruzije Tbilisiju, 2015-e u Atini, 2016-e u portugalskom gradu Aveiru na obali Atlantika, 2017-e u letonskom gradu Liepaja - za ovo leto, čekamo.
Ako imate hrabrosti da sebe izložite iskušenjima putovanja, a da planirate sredstva za prevoz i boravak, stisnite petlju, upustite se u avanturu. Što nemam vaše godine i vašu slobodu, mislim na mlade i studente, bez porodičnih obaveza. Ko zna, ako mi pukne film, sve je moguće. Još jednom, dobro se informišite, proverite, ažurirajte informacije, uključite se.

No comments:

Post a Comment

loading...