// always1trendy.blogspot.com ALWAYS TRENDY: OOOOh..OVERALL

4/19/2018

OOOOh..OVERALL

Magični overoli već godinama suvereno vladaju modom, kako uličnom tako i visokom, a budući da su dizajneri ovaj odevni komad prilagodili svakom dobu dana, postali su obavezni u plakaru svakog ko želi da je u trendu.

U ležernoj džins ili pamučnoj varijanti, dužine do kolena znani kao jumpsuit, crop, midi i maxi kao playsuit, overoli odolevaju i nose sa svim trendovima, u pogledu obilja krojeva, kombinacija, materijala i namena.
Vrlo su zgodni jer greju i ledja i stomak, odgovarajuće izabrani uspešno prikrivaju viškove kilograma i anatomske nepravilnosti, a jedan isti se može kombinovati i nositi preko celog dana, od kuhinje, do posla i večernjeg izlaska, u zavisnosti od toga sa čime se kombinuju i kakvim detaljima upodobljuju prilici.
Overol (kombinezon) u svetu haljina ima pandan u čuvenoj ''tergalki'', bez rukava, sa zgodnim otvorom, raznih dužina, koja, takodje, menja izgled, zavisno od toga sa kakvim odevnim predmetom ispod se nosi.
Ne čudi što ga modni kreatori i zvezde prosto obožavaju.
Pruža osećaj sigurnosti, prijatnosti i elegancije sa posebnim šarmom.
Za overol se, ipak, najčešće.opredeljuju zvezde besprekorne gradje - samo znalački probran model prikriva mane, a izbor je osoba koje slove za ''personality''.
Poseban izazov za kombinovanje predstavlja biti u njemu prikladno obučen i u kućnoj (radnoj) i poslovnoj i večernjoj varijanti - kombinacije tregera, bretela, visine struka, načina kopčanja, vezivanja ili zakopčavanja su beskrajne - maštajte, osećajte se svoje, jedinstvene, hrabre i spremne za posebnost.


No comments:

Post a Comment

loading...