// always1trendy.blogspot.com ALWAYS TRENDY: NESTVARNA BERZA - L I M U N D O

8/11/2018

NESTVARNA BERZA - L I M U N D O

Na Limundu sam godinama.
Sve što zamislim da treba da imam, probam, pročitam...ovde nadjem.
U bezbroj mogućnosti koje ove aukcije pružaju za kupovinu po nevidjenim cenama i uslovima (dogovor s prodavcem je vaša privatna stvar, imate telefone), u gotovo svim kategorijama, naravno, i da prodate, Limundo i Kupindo, koji su integrisani, daju i mogućnost zarade, koju ću upravo da vam ponudim na svom blogu.
Ako želite da nagradite moju preporuku - možete se na ovaj, po mom mišljenju, besprekorno organizovan aukcijski sajt, registrovati i preko mog linka ovde www.limundo.com/ref/always1trendy.
Ako u kategorijama tražite neki predmet: za negu kose, reket, šator, vreću za spavanje, ranac, odeću, obuću, šta god, imate mogućnost da podrazumevano pola godine na mejl  budete obaveštavani o svakom koji se pojavi na aukciji. Meni se nije dogodilo da se ono što tražim nije pojavilo.
Što se aukcije tiče, zahteva da je barem pred kraj, to znači pola sata pred istek pratite, i, ako vam licitirani iznos odgovara, budete brzi i mudri da biste proizvod i dobili. Nije teško.
Mnogo je veoma dobro očuvane, čak i nenošene, neupotrebljavane robe. Nemojte se iznenaditi ako nadjete knjigu koja nije štampana 30 godina. Dočekala sam i raritete, po izuzetnim cenama. Originale brendova, tražene boje i broja, samo treba biti strpljiv. To je prvi preduslov za zadovoljstvo. Kao i planiranje.
Ako, recimo, idete na babine, i blagovremeno zatražite da vam  na mejl stižu obaveštenja o opremi za bebe, od kreveca, dušeka, baldahina, korpi, flašica i kozmetike i svega ostalog, možete naći neraspakovane i neupotrebljavane vrhunske setove i proći bogovski! Isto važi za rodjendane, prema uzrastu. Ako znate šta onaj koga želite da obradujete voli, to možete i dočekati.
Ne treba da vam govorim kakve komade i retke stvari možete naći za sebe.
Dakle, prvi korak, registrujte se na Limundo. Vaša prijava važi i za Kupindo.
I srećno!

No comments:

Post a Comment

loading...