// always1trendy.blogspot.com ALWAYS TRENDY: ZAŠTO NE ODOLEVAM St GEORGE- u?

5/09/2018

ZAŠTO NE ODOLEVAM St GEORGE- u?

Bez želje da namećem svoj ukus, već samo preporučim s razlogom, javljam se posle redovne kupovine u St George- u. Ovoga puta su to bile melirane bele rukavice za blagu zimu, po ceni od samo 300 dindži, kojima sam prethodno opskrbila svu žensku rodbinu, te sam, konačno, i ja stigla na red.

Ako već sada mislite na budućnost, to jest zimu, opskrbite se kvalitetnim, lepim, prepoznatljivo brendiranim i dizajniranim zimskim akseseoarom - šalovima kapama i rukavicama, kao i džemperima na zip (uf, po mome im fale samo obavezne kapuljače) po cenama za koje se ne isplati ni da sebi sami heklate ili pletete i to sa ST George-vom vunicom.
Niste znali da St Geogre prodaje i svoja prediva, od kojih inače pravi svoju trikotažu?!?
Isto onako atraktivna, bogata i neodoljiva kao što su im kardigani, haljine, setovi? I ne mnogo skupa, čak povoljnije nego u pozamanterijama. O kvalitetu ne treba da govorim.
Izašla je i nova kolekcija haljina i sukanja. Haljine su jednostavnih krojeva, prigušenih nijansi, i u zanimljivim kombinacijama dva i više dezena. Obradjeni su detalji, recimo pruge i skladni oblici, manžetne i okovratnici.
Letnje haljine su providnih materijala u kojima dominiraju jungle game: tropske zelene ili narandžasto - smedje boje, ravno krojene, sa zanimljivim, opuštenim otvorima oko vrata.
Suknje iz ovogodišnje kolekcije su drapirane, široke, od laganih providnih materijala. Zanimljiv pojas krasi komade posebnog dezena, na kojima se ponavlja geometrijski motiv.
Podsećam da je St George izbacio čuvenu ćiriličnu kolekciju onih neodoljivih majica, koje, nadam se, već imate. I danas je fazon Šekspir na srpskoj ćirilici - ''Ту би ор нот ту би'', iako je od inovacije prošlo dosta godina. U paleti su i raznoliko stilizovane azbuke. Jedina zamerka, što se mene tiče, je što su majice previše zatvorene oko vrata, no, neko i to voli - tu su makaze, zar ne?
Da sažmem: 1. našu su, setite se slogana kupuj domaće
                     2. kvalitetni,
                     3. posvećeni dizajnu
                     4. prepoznatljivi, svoji
                     5. po meri domaćeg kupca,
                     6. često na akciji....                         Ako treba još, rado ću smisliti.
                                                                                  U zdravlje!
 

No comments:

Post a Comment

loading...